PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Tuoteluettelo 

Oikea tuote puulattialle …

 Lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

KAIKKI PARKETIN ASENNUKSEEN

PALLMANN tarjoaa täyden tuotevalikoiman puulattian asennukseen, kunnostukseen, pintakäsittelyyn ja hoitoon. Parkettituotteiden Saksan ykkösellä on 112 vuoden historia ja  kokemus pintakäsittelystä ja tehtävämme on toimittaa ammattitason tuotteet puulattian kaikkiin työvaiheisiin -  hiomakoneista lakkoihin ja öljyvahoihin, puhdistukseen ja hoitoon, parketin liimaukseen ja pohjatöihin.

 

PARASTA PARKETILLE

PALLMANNIN kokemus parketti- ja puulattioista ja UZIN tietotaito betonilattian pohjatöistä muodostavat tunnuslauseen “Kaikki parketin asennukseen” perustan. Yhdistämällä nämä kaksi puulattian rakenteen  vankkaa osaajaa, PALLMANN JÄRJESTELMÄT muodostavat täydellisen kokonaisuuden pohjasta pintaan, tasoitteista pintalakkaan.

 

KEHITYKSEN SUUNTA

Haluamme antaa tuotteistamme rehellisen ja todenmukaisen kuvan. Olemme lähes poistaneet terveydelle haitalliset liuotinpohjaiset tuotteet valikoimastamme. Liuotinpohjaisten tuotteiden käyttäminen on sekä asiakkaan että ympäristön kannalta päivä päivältä kyseenalaisempaa. PALLMANN kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja pyrkii tekemään ne entistä ympäristöystävällisemmiksi ja korvaamaan vanhat tuotteet vesipohjaisilla tuotteilla.  Tuoteluettelossamme kerromme tuotteiden plus- ja miinus-puolet helpottaaksemme tuotteen valinnassa.