Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

Tuoteluettelo 

Oikea tuote puulattialle …

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 

Referenssit

 
 
 

PALL-X ZERO täysin liuotteeton parkettilakkaus

Tänä syksynä JS-Parketit Jari Siiteri hioi ja lakkasi vanhan Parlan valmistaman euroopantammi massiiviparketin Mikkelissä. Tavanomainen parkettilakkaus ei tullut kysymykseen, koska asiakkaalla oli erityisvaatimuksia käytettävän lakan ominaisuuksia koskien. Tärkeimpänä tavoitteena oli paras mahdollinen sisäilman laatu sekä mahdollisimman pienet VOC-päästöt. Näin luonteva valinta oli PALLMANN ZERO -lakkausjärjestelmä. Järjestelmään koostuu kolmesta täysin liuotteettomasta tuotteesta: PALL-X ZERO 2K pintalakasta, PALL-X ZERO BASE pohjalakasta sekä PALL-X ZERO FILLER kittausaineesta. Ainoana valmistajana markkinoilla PALLMANN tarjoaa koko järjestelmän puun kittauksesta parketin pintaan täysin liuotteettomana.

  • Brand: Pallmann
  • Country: Finnland FI

Asennusliike:

Jari Siiteri on pitkän linjana ammattilainen ja aloittanut parkettiasennukset jo 1985 Olavi Räsänen Oy:n palveluksessa. Syksyllä 1991 perustettiin JS-Parketit ja siitä lähtien yritys on toiminut Mikkelissä ja lähiseudulla, tarjoten ammattitaitoista ja hyvään laatuun panostavaa asennuspalvelua. Jari Siiteri mainitsee tärkeimpänä kriteerinään eri pintakäsittelyaineille ja lakoille kulutuksenkestävyyden. Viime kädessä lattioiden kestävyys ja toimivuus ovat tilaajalle kaikkein tärkeintä. PALLMANN tuotevalikoimasta Jari on löytänyt laadukkaat ja kulutuskestävät tuotteet, jotka toimivat ongelmitta työmaaolosuhteissa. Mielenkiintoisen tilaisuuden sattuessa kohdalle JS-Parketit on myös valmis urakoimaan oman talousalueen ulkopuolellekin, esimerkkinä Osuuspankin pääkonttori Vallilassa, jonka parkettitöissä kului toissa vuonna viisi kesäviikkoa.

Hiotun parketin pintakäsittely PALL-X ZERO 2K parkettilakalla

Hionnan jälkeen lattia pohjalakattiin PALL-X ZERO BASE pohjalakalla. Pohjalakan kuivuttua tehtiin ensimmäinen pintalakkaus PALL-X ZERO 2K pintalakalla runsaana kerroksena käyttäen PALLMANN WL -lakkatelaa. Koska lakassa ei ole lainkaan VOC-päästöjä aiheuttavia liuottimia, lakka kuivuu tavanomaista parkettilakkaa kauemmin. Kuivumisaika on pintalakkojen välissä 24 tuntia. Aika on pitkä, mutta täysin liuotteettomana lakka kuivuu näin pitkään ennen kuin kaikki vesi haihtuu pois. Ensimmäisen pintalakan kuivuttua pinta välihiottiin ja imuroitiin. Tämän jälkeen tehtiin toinen pintalakkaus PALL-X ZERO 2K -lakalla kuten edellä.

PALL-X ZERO ominaisuudet

PALL-X ZERO on erittäin mattapintainen, extra mattaakin himmeämpi. Näin lakkapinta on todella vaikuttavan näköinen ja tuo puun esiin erittäin luonnollisella tavalla. Tämän lähemmäksi luonnollisen puun vaikutelmaa on vesipohjaisella parkettilakalla vaikea päästä. Pinta ei näytä kalvomaiselta, vaan on vaikutelmaltaan lähes huomaamaton. Tuote on myös kulutuksen kestoltaan huippuluokkaa.

Hoito jatkossa

Jotta parkettilattia säilyisi mahdollisimman pitkäikäisenä, on tärkeää noudattaa hoito-ohjeita ja käyttää vain suositeltuja pinnoille soveltuvia puhdistus- ja hoitoaineita. Paras ja suositeltavin tuote kaikkien lakattujen lattioiden puhdistukseen on PALLMANN CLEAN. Jos lattiaa halutaan hoitaa hoitoaineella, niin suosittelemme käytettäväksi mattaa FINISH CARE MATT hoitoainetta. Hoito-ohjeet löytyvät tältä sivustolta Asiakaspalvelu/Online-esitteet -osiosta sekä ko. tuotteiden tuotesivuilta.

Yksityisasunto / Mikkeli kohdetiedot:

Tilattu työ: Vanhan massiiviparketin hionta ja pintakäsittely

Käyttötarkoitus: Yksityinen asunto

Asennusliike: JS-Parketit

Puulaji ja parkettilaatu: euroopantammi mosaiikkiparketti

 

Käytetyt tuotteet:

PALL-X ZERO 2K pintalakka

PALL-X BASE pohjalakka

PALL-X ZERO FILLER kittausaine