Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 21.03.2016 - Pallmann Päivä 2016

PALLMANN PÄIVÄ 2016 - KÄVIJÄMÄÄRÄ YLLÄTTI

Lämmin kiitos kaikille paikan päälle saapuneille! Tämän kevään tapahtuma saavutti ennätyksellisen kävijämäärän, lähes 150 parkettialan ammattilaista saapui paikalle. Päivän menestys osoittaa, että parkettiala on liikkeessä. Alan yritykset hakevat ratkaisuja kehittääkseen ammattitaitoaan, erikoistuminen on välttämätöntä liiketoiminnan kasvun varmistamiseksi. Tuotteet kehittyvät vuosi vuodelta ja useita uusia valmistajia on tullut viime vuosina myös Suomen markkinoille. Vaihtoehdot lisääntyvät ja kiristyvä kilpailu on tervetullutta.

PALLMANN jatkaa tässä muutoksessa kehityksen kärjessä. Toiminta-ajatuksemme rakentuu kolmen perusasian ympärille.

- Toimivat ja laadukkaat tuotteet

- Tuotteiden kulutuksenkesto

- Paras tekninen tuki

Lisäksi ympäristöystävällisten ja liuotteettomien tuotteiden valikoimamme lisääntyy jatkuvasti. Uusimpana valikoimaamme on tullut MAGIC OIL 1K, täysin liuotteeton ja kovettajaton öljyvaha. Puhdas sisäilma on ajankohtaisempi teema kuin koskaan. Vastauksemme lakkapuolella on PALL-X ZERO, markkinoiden ainoa täysin liuotteeton parkettilakka.

Ensi vuoden PALLMANN PÄIVÄ 2017 tapahtumaa on jo järjestyksessään viides. Jatkamme samassa paikassa Malmin VPK-talolla ja juhlavuoden kunniaksi tapahtumamme laajenee. Suunnitelmat ovat jo käynnissä, lisätietoja löydät loppusyksystä tältä nettisivustolta sekä PALLMANNN SUOMI Facebook-sivulta.

TEAM PALLMANN kiittää!

Lisa, Petri, Toni ja Peter.