Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 24.07.2017 - PALLMANN SEMINAARI 2017

Järjestämme syyskuun alussa parkettialan pintakäsittelyyn keskittyvän seminaarin YRITYSPALVELUKESKUS LEIJASSA Vantaalla. Tilaisuus ei ole tarkoitettu ainoastaan asiakkaitamme, vaan kaikki parkettialan ammattilaiset ovat erittäin tervetulleita!

 

Seminaarin vetäjänä toimii koulutusvastaava HAGEN OFFTERDINGER Pallmann-tehtaalta Saksasta.  Seminaarin kieli on englanti, mutta tilaisuus tulkataan kokonaisuudessaan suomeksi. Myös seminaarin materiaali on suomenkielinen. Seminaari ei ole pelkkä luento, vaan jaksottuu useisiin mielenkiintoisiin käytännön osioihin itse tuotteiden parissa.

 

SEMINAARIN OHJELMA:

 

-          ERI PUULAJIT, MIKÄ LAKKA TAI ÖLJY SOPII MILLEKIN? TAVANOMAISET SUOMESSA KÄYTETTÄVÄT SEKÄ EKSOOTTISET PUULAJIT. ERIKOISTAPAUKSET SAVUTAMMI, KIRSIKKA JA PÄHKINÄ.

 

-          TULEVAISUUDEN PINTAKÄSITTELYJÄRJESTELMÄT. TULEVAT MUUTOKSET LAKKOJEN KOOSTUMUKSESSA.

 

-          EC1 PLUS JA M1 LUOKITUSTEN VERTAILU. LUOKITUSTEN EROT JA YHTÄLÄISYYDET.

 

-          VÄRIJÄRJESTELMIEN TULEVAISUUS, MITEN VÄRJÄYS TULEE MUUTTUMAAN? VÄRJÄYSTEKNIIKKA, MENETELMIEN EDUT, SUUNTANA TYÖTAVAN YKSINKERTAISTUMINEN.

 

Uskon, että pystymme tarjoamaan uutta, ei aiemmin Suomessa kuultua asiaa. Parkettialan tuotekehitys etenee yhä nopeammin. Viimeisten 5 vuoden aikana olemme jo nähneet muutokset, jotka ovat suurempia kuin viimeisten 20 vuoden aikana yhteensä. Ajatellaan vaikka värjäystekniikkaa, toimivampia uusia lakkoja, uutta hiontatekniikkaa, UV-lakkausta tai täysin liuotteetonta öljyvahausta ja lakkausta.

AIKA ja PAIKKA: maanantaina 4. syyskuuta klo 17-21, YRITYSKESKUS LEIJASSA. Seminaarin jälkeen nautimme illallisen klo 21:30 ravintola KULMASSA Elannontie 9, Vantaa, (Airport Hotel Bonus Inn yhteydessä)

Seminaari ja illallinen ovat maksuttomia. Ilmoittautuminen kuitenkin on välttämätöntä. Toivomme ilmoittautumista 4. elokuuta mennessä. Myöhemminkin ilmoittautuminen on mahdollista tilan riittäessä.

AIRPORT HOTEL BONUS INN hotellista on mahdollista varata yöpyminen. Jos haluat varata hotellihuoneen, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Ilmoittautumiset: Petri Iso-Ilomäki, puhelin 044 3700 186 tai sähköposti petri.iso-ilomaki@pallmann.fi

1.       ILMOITA SEMINAARIIN OSALLISTUJAT

2.       ILMOITA ILLALLISELLE OSALLISTUJAT

3.       ILMOITA JOS TARVITSET HOTELLIA

 

Muista, että PALLMANN PÄIVÄ 2017 -tapahtuma pidetään seminaarin jälkeisenä päivänä Malmin VPK-talolla.