Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 10.02.2016 - Tehokas hiomakone-uutuus tekee täydellistä pintaa

Uusi PALLMANN SPIDER – ainutlaatuinen yhdistelmäkone

SPIDERISSA yhdistyy tehokas hiomakone ja lattianhoitokone. Kun kolmen hiomakiekon vetoalusta ja lisäpainot poistetaan, toimii kone tavallisen lattianhoitokoneen tapaan. Lattianhoitokoneen vetoalustalla SPIDER soveltuu esim. välihiontaan ja öljyvahaukseen. Tällä koneella pystyt tekemään sekä lattian karkean hionnan että kevyemmät työt. Koneen tärkeimmät ominaisuudet ovat hiomatehokkuus, hiontajäljen laatu ja vakaa käytettävyys. Moderni 2000 watin Smooth Start -moottori ja ketjuvetoinen vetoalusta takaavat hiljaisen käyntiäänen. Koneessa on 400 mm hiomaleveys ja portaaton nopeudensäätö.

Innovatiivista uutta tekniikkaa

Täysin uudella tavalla toteutettu ketjuvetoinen vetoalusta hioo erittäin aggressiivisesti. Ketjun kireyttä voi säätää sekä ketju on helposti vaihdettavissa tai korjattavissa. Spider avaa uusia mahdollisuuksia toteuttaa lattian hionta sekä teknisesti että hiomajäljen laadun suhteen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·      Päälle ja poiskytkettävä voimansiirto vetoalustan kolmeen 178 mm hiomapohjaan tuo hiontaan rajusti tehoa. Karkea hionta tehdään alustan ketjuveto päälle kytkettynä. Pidä vääntö päällä vain karkeassa hionnassa karkeuteen P60 saakka. Kyky irroittaa tehokkaasti ainetta ja portaattomasti säädettävä kierrosnopeus (100-400 RPM) mahdollistavat vanhojen lakkakerrosten sujuvan hionnan.

·      Spider soveltuu täydellisesti viimeistelyhiontaan ja lakkakerrosten välihiontaan. Ota kevyemmissä hiontatöissä lisäpainot pois ja vaihda koneeseen tavallinen lautashiomakoneen vetoalusta. Voima kytketään pois ja kolme hiomapohjaa pyörivät vapaasti eri suuntiin ja mahdollistavat erittäin tasaisen hiomajäljen.

·      Täydessä varustuksessa kahdella lisäpainolla Spider painaa 83,5 kiloa. Yhdellä lisäpainolla 68,5kg ja ilman lisäpainoja 53,5 kiloa. Ja kun ketjuvetoalusta vaihdetaan tavalliseen vetoalustaan, Spider painaa 42 kiloa. Eri painovaihtoehdot yhdistettynä portaattomaan nopeudensäätöön mahdollistavat erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Monipuolinen SPIDER yhdistää hiomakoneen ja lattianhoitokoneen ilman kompromisseja

Yksi kone – kaksi eri käyttötapaa. Koneella pääsee muutaman sentin päähän seinästä, joten reunakoneella tehtävä työmäärä vähenee. Kone on erittäin kätevä myös parvilla ja kaltevien sisäkattojen huonetiloissa. Spider on erittäin vakaa ja kahvaosa voidaan säätää portaattomasti mille korkeudelle tahansa.