Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Turku, 11.10.2017 - PALL-X PURE 2K – kellastumaton, puun sävyä vaalentava ”ranskalainen lakkaus”

RANSKALAINEN LAKKAUS

Kuluvana vuonna PALL-X PURE on ottanut paikkansa tuotevalikoimamme myydyimpänä parkettilakkana. Suosioon on selvät syynsä: vaalentaa trendikkäästi puun sävyä, lattia ei kellastu, julkisen tilan lakan kulutuksenkesto. ”Ranskalainen lakkaus” on tullut jäädäkseen. PALLMANN on markkinoiden ainoa valmistaja, jonka valikoimasta löytyy valkoista väripigmenttiä sisältävä 2-komponenttinen julkisen tilan parkettilakka.

Tuote soveltuu erinomaisesti kaikille eurooppalaisille puulajeille, kuten tammi, saarni, pyökki, vaahtera, koivu, mänty ja kuusi. Eksoottisille tai erittäin tummille puulajeille emme tuotetta suosittele. Lakka on mattapintainen, se vaalentaa puun omaa sävyä ja tuo esiin puun luonnollisen kauneuden. Valitse tyylikkään hillitty ja vaalean luonnollinen sävy parkettiisi, ranskalainen lakkaus.

Jos haluat kellastuneeseen, muovisen kiiltävään parkettilattiaasi todellisen vaihtoehdon, kysy alueesi parkettialan ammattilaiselta lisää. PALL-X PURE parkettilakkaa saat jälleenmyyjiltämme seuraavilta paikkakunnilta.

Pääkaupunkiseutu: PARKETTILIIKE WITICK KY
Turku: ATV ANINKAISTEN TAPETTI JA VÄRI OY
Tampere: TAMMER-LATTIAT OY
Jyväskylä: ORO URAKOINTI OY
Kokkola: KOKKOLAN K-RAUTA
Oulu: PARKETTILIIKE SÄKKINEN OY